BMW ACTIES

Verwen uzelf met de huidige BMW voordeelacties.

Wij houden u graag op de hoogte van alle voordeelacties vanuit BMW. Op deze pagina vindt u een overzicht van deze aantrekkelijke acties.
Heeft u vragen over een bepaalde actie? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

DE BMW 3 SERIE M SPORT EN LUXURY EDITION

Keuze was nog nooit zo moeilijk.

Soms is een keuze té moeilijk om te maken, louter omdat beide opties té aantrekkelijk zijn. Wie voor de BMW 3 Serie M Sport Edition kiest, kiest namelijk voor een sportieve uitvoering die ook zeer luxe is. Maar wie de BMW 3 Serie Luxury Edition als basis neemt, wordt de trotse eigenaar van een luxe auto die ook nog sportief is. Het blijft immers een BMW. Ontdek hier de nuances van deze nieuwe Editions die beide zowel leverbaar zijn als Sedan en Touring. Succes met de keuze.

Privé Leasen

Al vanaf € 349,- per maand.

Door uw BMW privé te leasen, geniet u zorgeloos van uw gloednieuwe BMW. U kunt uw BMW volledig naar eigen wens samenstellen en bepaalt zelf de looptijd van uw overeenkomst en het aantal kilometer dat u per jaar rijdt. U betaalt een vast bedrag per maand waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. Alleen de kosten voor brandstof, bekeuringen en bijvoorbeeld het wassen van uw BMW komen daar nog bij. Zo weet u exact waar u aan toe bent en komt u dus niet voor verrassingen te staan.

De BMW Steptronic Editions

Nu tijdelijk een gratis automaat op elke BMW.

Op elke BMW krijgt u nu standaard de innovatieve Steptronic automaat. Met de Steptronic automaat van BMW rijdt uw nieuwe BMW nog sportiever, dynamischer en comfortabeler. De automaat is nu tijdelijk standaard op elke BMW. Schakel dus snel en maak direct een afspraak voor een overtuigende proefrit.

Saphir Editions

Aantrekkelijke voorraad BMW diesels met lage CO2.

Per maart 2018 verandert de gemeten CO2 uitstoot van een deel van het BMW productgamma. Vrijwel alle bestaande dieselmodellen zijn dan gehomologeerd volgens de nieuwe WLTP testcyclus. Dit leidt in veel gevallen tot een toegenomen BPM belasting. Om u tegemoet te komen bieden wij daarom de BMW Saphir Editions aan. Dit zijn aantrekkelijk gespecificeerde auto's met een lage CO2 én een lagere consumentenprijs. Naast de gebruikelijke dieselmotoren biedt de Saphir Edition ook mogelijkheden voor de BMW Plug-in hybride modellen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.