BMW maakt leasen i-Ready

Vrij overstappen naar elektrisch zodra u er klaar voor bent.

U weet zeker dat u ooit elektrisch gaat rijden. Maar u weet nog niet wanneer u er klaar voor bent. BMW biedt nu de oplossing met een toevoeging op alle lease producten. Als u kiest voor de i-Ready optie in uw nieuwe leasecontract, kunt u straks - na minimaal 24 maanden - tussentijds boetevrij overstappen naar een elektrische en hybride BMW. Kies nu de BMW die bij u past en rijdt straks elektrisch.

Leasen kan zowel zakelijk als privé. Stel nu uw nieuwe BMW samen en kies de optie i-Ready in de lease calculator. Uw leasecontract is klaar voor de toekomst, zodra u het ook bent.

Kies voor Private Lease.

Met BMW Private Lease geniet u zorgeloos van uw nieuwe BMW. U kunt uw BMW volledig naar eigen wens samenstellen. En u bepaalt zelf het aantal kilometer dat u per jaar rijdt. U betaalt een vast bedrag per maand waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. En als u in de rekentool de i-Ready optie aanvinkt, kunt u bij een contract van 48 maanden na 24 maanden tussentijds boetevrij overstappen naar een elektrische of hybride BMW. Een BMW leasen wordt zo nog interessanter. Ook voor de niet-lease rijder.

KIES VOOR OPERATIONAL LEASE.

Zakelijk rijden op zijn best. Wanneer u zakelijk least met BMW Operational Lease, dan rijdt u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe BMW. In dit maandbedrag zijn vrijwel alle kosten inbegrepen: rente, afschrijving, onderhoud, banden, reparatie, houderschapsbelasting, verzekering en vervangend vervoer na 24 uur. En ook hier kunt u bij een contract van 48 maanden met i-Ready na 24 maanden boetevrij overstappen naar een elektrische of hybride BMW. Vergeet niet om de i-Ready optie aan te vinken.

Voordelen BMW i-Ready.

Kies nu voor een Private of Operational Lease met BMW i-Ready en geniet van de volgende voordelen:

  • U kunt kiezen uit alle BMW modellen.
  • U rijdt een nieuwe BMW tegen een aantrekkelijk leasetarief.
  • Na 24 maanden kunt u boetevrij overstappen naar een elektrische of hybride BMW.
  • Voor slechts €10,- per maand heeft u de BMW i-Ready optie in uw leasecontract.
  • Zodra u er klaar voor bent kunt u elektrisch BMW rijden.

Veelgestelde Vragen.

Indien u de BMW i-Ready optie heeft gekozen krijgt u voorrang bij het bestellen van een nieuwe geëlektrificeerde BMW. Wij zullen u vooraf informeren zodra de nieuwe modellen bestelbaar zijn. Op deze manier bent u tijdig op de hoogte en kunt u uw keuze maken.

De BMW i-Ready optie kan niet aan bestaande contracten worden toegevoegd. U kunt de BMW i-Ready optie alleen toevoegen bij het afsluiten van een nieuwe leaseovereenkomst via BMW Financial Services.

De BMW i-Ready optie is toe te voegen aan zowel een nieuwe Private Lease en Operational Lease overeenkomst.

U betaalt € 10,- per maand incl. btw bij een nieuwe Private Lease overeenkomst en € 10,- per maand excl. btw bij een nieuwe Operational Lease overeenkomst. Daarnaast betaalt u de reguliere kosten van de leaseovereenkomst, waarbij uitgegaan wordt van het gunstige leasetarief o.b.v. een looptijd van 48 maanden. Ook als u besluit tussen 24-48 maanden over te stappen. Langere looptijden zijn niet mogelijk.

Bij aanvang van een nieuwe Operational Lease of Private Lease overeenkomst voor een (deels) elektrische BMW eindigt de BMW i-Ready optie.

U kunt nu iedere nieuwe BMW kiezen. Er zijn hierbij geen modellen of brandstofsoorten uitgesloten. Het aanbod geldt niet voor BMW motorfietsen.

U kunt kiezen uit iedere volledig elektrische of deels elektrische (Plug-in Hybride) BMW (alleen nieuwe auto's).

Nee, de BMW i-Ready optie is exclusief verkrijgbaar op leasecontracten afgesloten bij BMW Financial Services.

Indien de BMW i-Ready optie onderdeel is van uw leaseovereenkomst, dan betaalt u geen boete als u na minimaal 24 maanden overstapt naar een (deels) elektrische BMW. Als er niet voldaan is aan de voorwaarden zal er een reguliere afrekening conform de algemene en/of aanvullende voorwaarden plaatsvinden.

U kunt na minimaal 24 maanden op ieder gewenst moment tijdens de looptijd van uw leasecontract overstappen. Indien u eerder dan 24 maanden voortijdig wenst te beëindigen, zal er een reguliere afrekening conform de algemene en/of aanvullende voorwaarden plaatsvinden.

Er vindt geen restitutie van de meerprijs van € 10,- plaats als er geen gebruik van de optie wordt gemaakt.

Wanneer u overstapt naar een (deels) elektrische BMW start een nieuw leasecontract. De maandtermijn voor uw nieuwe contract wordt op basis van de door uw gekozen BMW opnieuw bepaald. De nieuwe Private Lease of Operational Lease overeenkomst dient een minimale looptijd van 24 maanden te hebben en dient te worden ondergebracht bij BMW Financial Services.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van BMW i-Ready? Neem dan contact op met één van onze verkoopadviseurs. Zij helpen u graag verder!