BMW Service Inclusive

Vooruit denken is besparen.

U rijdt altijd in een perfect onderhouden BMW - voor een aantrekkelijke, vaste prijs vooraf. Dat is BMW Service Inclusive. Unieke en veelomvattende onderhoudscontracten voor uw BMW. Daarmee bent u voordeliger uit dan wanneer u voor elk werkplaatsbezoek apart betaalt.

Er is keuze uit verschillende pakketten met looptijden van 3 jaar en 40.000 kilometer tot 10 jaar en 200.000 kilometer (afhankelijk van wat het eerst wordt bereikt). Met BMW Service Inclusive kunt u in één keer al het voorgeschreven onderhoud als pakket ongekend voordelig inkopen.

Geen zorgen.

Met BMW Service Inclusive hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhoud, slijtagedelen en garantieverlenging, inclusief de daaraan verbonden kosten. Met een eenmalige betaling zijn met BMW Service Inclusive alle kosten hiervoor gedekt. De diensten en de duur ervan kunt u zelf kiezen. De pakketten zijn aan de auto gekoppeld, waardoor deze zijn over te dragen op de volgende eigenaar. Dit maakt uw auto bij verkoop of inruil extra aantrekkelijk. Anders gezegd, BMW Service Inclusive is een hele geruststelling. U kunt ervoor kiezen om meteen bij aanschaf van een BMW een pakket te kiezen of dit vlak voor de eerste onderhoudsbeurt te doen (meestal de olie-inspectie). Wij adviseren u graag.

5 jaar onderhoud voor uw BMW

U kunt zelf beslissen wanneer u Service Inclusive aanschaft, de startdatum van uw Service Inclusive pakket is namelijk altijd gelijk aan garantiestartdatum van uw voertuig. Enige voorwaarde is dat u vóór de eerste onderhoudsbeurt uw BMW Service Inclusive onderhoudscontract inkoopt! Alle BMW Service Inclusive onderhoudscontracten zijn overdraagbaar op de volgende eigenaar. Dat maakt uw BMW bij inruil of verkoop nog aantrekkelijker.

BMW Service Inclusive, omvat als onderhoudscontract het voorgeschreven onderhoud inclusief de daarbij benodigde originele BMW onderdelen, vloeistoffen en het werkplaatstarief.

BMW Service Inclusive, omvat:
- Onderhoud volgens BMW richtlijnen
- Motorolie verversen.Oliefilter vervangen
- Luchtfilter(s) vervangen
- Interieurfilter(s)
- Brandstoffilter(s)
- Bougies
- Remvloeistof

1. Op deze website pagina vragen wij u naar persoonlijke gegevens. Het is aan u om de gevraagde informatie al dan niet te verstrekken.

De door u verstrekte gegevens worden opgeslagen, verwerkt en door BMW Nederland bv aan de door u benoemde BMW dealer doorgegeven. Dit gebeurt om te kunnen voldoen aan uw verzoek voor een BMW Service Inclusive onderhoudscontract aanvraag. Daarnaast zou - indien u dat aangeeft - de informatie kunnen worden gebruikt om u op de hoogte te stellen van nieuwe ontwikkelingen rond BMW.

Door u verstrekte persoonlijke informatie wordt behandeld overeenkomstig de geldende Nederlandse wetgeving op het gebied van bescherming persoonsgegevens. Meer informatie over deze wetgeving vindt u op de site van de Registratiekamer.

Bezoek aan deze website zonder nadere afspraken impliceert instemming met het bovenstaande.

2. Met BMW Service Inclusive heeft u, voor een bepaald voertuig, het recht gekocht op de hieronder vermelde services, uit te voeren door alle aan dit programma deelnemende BMW Dealers of BMW Erkend Service Partners, gedurende de looptijd of, indien dat eerder bereikt wordt, de kilometrage van uw contract. Er zijn diverse looptijden en kilometrages mogelijk.

3. Als het voertuig wordt overgedragen binnen de geldigheidstermijn, worden de rechten van deze diensten overgedragen op de nieuwe eigenaar van het voertuig.

4. BMW Service Inclusive betreft inspectie en werkzaamheden volgens de 'Handleiding voor de auto' en het onderhoudsboekje, dat met de auto wordt meegeleverd. Dit omvat inspectie werkzaamheden en vervanging van motorolie, luchtfilter, microfilter, bougies, remvloeistof met inbegrip van bijbehorend arbeidsloon. Om voor een voertuig aanspraak te kunnen maken op kosteloze dienstverlening ingevolge BMW Service Inclusive, dient de eigenaar steeds goed voor het voertuig te zorgen en dient het voertuig op correcte wijze gebruikt te zijn. Daarnaast moeten de onderhoudsbeurten verricht worden op de tijden zoals deze in de auto of onderhoudsinstructies zijn aangegeven en/of binnen het tijdsbestek/de kilometrage zoals vastgesteld door de fabrikant.

5. De volgende zaken maken geen deel uit van het BMW Service Inclusive programma:
Services buiten de gespecificeerde service intervallen
Slijtagedelen als bijvoorbeeld remschijven, remblokken, koppeling, banden etc.
Reparaties/schades
Alle vloeistoffen en oliën buiten de gespecificeerde service intervallen
Ruitenwisserrubbers
Opsporen en verhelpen van bijgeluiden buiten de garantieperiode
Vervangend vervoer

6. Services die verleend worden door de BMW Group Service Centrale en garantieclaims die vallen onder de aansprakelijkheid van materiaalfouten, blijven onaangetast.

7. De uit te voeren werkzaamheden vallen onder de reparatievoorwaarden van de deelnemende BMW Dealers of de BMW Erkend Service Partners.

8. Mocht uw voertuig onverhoopt gestolen worden, of total loss verklaard worden, dan vervallen alle rechten op BMW Service Inclusive. BMW Service Inclusive is niet overdraagbaar op een ander voertuig.

9. De keuringskosten van de Algemene Periodieke Keuring (APK) en kosten voor vervangend vervoer vallen niet binnen het BMW Service Inclusive programma.

10. De ingangsdatum van Service Inclusive is gelijk aan de datum van de eerste tenaamstelling.

11. Tarieven kunnen mogelijk afwijken bij voertuigen met een t.o.v. Europa afwijkende standaard onderhoudsinterval. Vraag uw BMW dealer of Erkend Service Partner voor meer informatie.

12. Annuleren van een Service Inclusive pakket is mogelijk binnen 2 maanden na aanvragen, mits er geen gebruik gemaakt is van het pakket.