De BMW i3 Executive Edition.

Met tot €2.549,- voordeel.

Wie zijn instinct volgt, kiest voor de BMW i3 Executive Edition. Want de nieuwe generatie BMW i3 en i3s is niet alleen 100% elektrisch, maar ook geavanceerder, sterker en sneller dan ooit. En daarmee meer BMW dan ooit. Zo is de BMW i3 Executive Edition thuis in slechts 3 uur voor 80% vol op te laden. Wilde u ooit een BMW? Dan moet u nu in actie komen. De BMW i3 Executive Edition is snel leverbaar.

De Executive Edition is speciaal voor u samengesteld zodat u optimaal kunt genieten van het bijtellingsvoordeel van 4%. Tegelijkertijd voldoet de BMW i3 Executive Edition aan alle behoeftes van de zakelijke rijder op het gebied van comfort en connectiviteit. Kiest u nu voor een BMW i3 of BMW i3s, dan loopt uw prijsvoordeel op tot wel € 2.549,-.

€ 58,- NETTO BIJTELLING PER MAAND VOOR NÓG MEER BMW.

Niet eerder was elektrisch rijden zo aantrekkelijk. De rijk uitgeruste BMW i3 Executive Edition biedt alle comfort die u als zakelijke rijder zoekt. Het complete Executive Edition pakket bevat vele opties die het verschil maken. Denk aan breedbeeld navigatie, achteruitrijcamera, stoelverwarming en 20 inch lichtmetalen wielen.

Bovendien kunt u in de BMW i3 Executive Edition rekenen op een uitstekende range van 260 km en een snelle oplaadtijd. De auto beschikt tevens over een warmtepomp om efficiënt om te gaan met energie. Extra goed nieuws. De BMW i3 Executive Edition is nu snel leverbaar.

ERVAAR HET VERSCHIL.

DE BMW i3 en i3s Executive Editions zitten vol opties die het verschil maken. Opties die zorgen voor meer beleving, gemak en comfort. Wat allemaal optelt tot meer rijplezier. De BMW i3 en i3s Executive Editions zijn nu bestelbaar vanaf € 46.989 en snel leverbaar.

 

Ervaar elektrisch rijden volgens BMW tijdens een vrijblijvende proefrit.

DE BMW i WALLBOX.

Thuis kan de BMW i3 Executive Edition worden opgeladen met een eigen BMW Wallbox
(vanaf prijs € 952,-). Tot eind maart 2019 geldt voor de BMW Wallboxen de aanbieding van een gratis basisinstallatie t.w.v. € 679,- incl. BTW. 

ADD-ON MOBILITY.

Wanneer u op vakantie gaat of een (buitenlandse) zakenreis maakt, kan een auto met brandstofmotor praktischer zijn. Met BMW Add-on Mobility kunt u uw BMW i3 tijdelijk omruilen voor een BMW of MINI met brandstofmotor. Al onze Add-on Mobility auto’s zijn uitgerust met navigatie, airconditioning, audio en Bluetooth telefoonvoorbereiding. Bovendien zijn alle auto’s all-risk verzekerd met een ongevallen inzittenden verzekering. En in de winterperiode zijn de auto’s voorzien van winterbanden.

Actievoorwaarden

Bekijk de prijslijst voor het aanbod of raadpleeg uw BMW dealer voor meer informatie.

Leverbaar zolang de voorraad strekt. Informeer bij uw BMW dealer naar de voorwaarden. Dit aanbod is geldig op de volledig elektrische BMW i3 en BMW i3s. Deze Special Edition is te bestellen tot 30 juni 2019. Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW inclusief BPM, BTW, recyclingbijdrage, registratiekosten en de kosten rijklaar maken. Uw BMW Dealer geeft u graag bindende prijsinformatie. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. De fiscale waarde berekent u door de recyclingbijdrage.