De nieuwe BMW 3 Serie Sedan

Don't be driven by technology. Drive it.

Zodra de nieuwe BMW 3 Serie Sedan de weg op gaat, laat hij alles achter zich: zowel conventies als verwachtingen. Het icoon toont eens te meer hoe hij zichzelf opnieuw uitvindt. Want met de stijlbepalende vormtaal staat hij voor het begin van een nieuw tijdperk. De ultieme sportsedan wordt aangedreven door nog krachtigere en efficiëntere motoren. Ook biedt hij een nieuwe functie: zeg gewoon “Hey BMW’ en de nieuwe BMW 3 Serie herkent uw stem en luistert naar elk woord.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

PERFORMANCE IN PERFECTIE.

BMW staat voor pure passie voor de autosport. Het streven: maximale performance in perfectie, en dat in elk detail. Voor adembenemende rijdynamiek die op elk moment het adrenalinepeil een boost geeft.

De nieuwe definitie van aantrekkingskracht

Zevende generatie van ’s werelds succesvolste belichaming van rijplezier in het premium D-segment. De nieuwe BMW 3 Serie Sedan is sportiever en beschikt over een nieuwe designtaal, een sfeervol interieur en geavanceerde technologie op het gebied van rijassistentiesystemen, bediening en connectiviteit. Nieuwe aandrijftechnologie resulteert in meer vermogen en trekkracht en nog meer efficiency.

Herkent uw stem en luistert naar uw wensen

De nieuwe Intelligent Personal Assistent maakt communicatie tussen bestuurder en voertuig op het hoogste niveau mogelijk. Het systeem leert de voorkeuren van individuele voertuiginstellingen van de bestuurder en diens mobiliteitsagenda kennen. De bediening verloopt via natuurlijke spraakbediening. Integratie van extra digitale diensten is mogelijk.

De beste assistenten werken op de achtergrond

Groot aantal innovatieve rijhulpsystemen voor nieuwe stap richting autonoom rijden: Driving Assistant Professional met verder ontwikkelde Active Cruise Control met Stop & Go functie, Steering and Lane Control Assistant, Lane Change Warning en Lane Departure Warning, actieve bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen, ontwijkassistentie, Crossing Traffic Warning, Priority Warning en Wrong-Way Warning. Bovendien is de nieuwe generatie van het BMW Head-Up Display beschikbaar.