DE VERNIEUWDE BMW X1.

In elk opzicht nog aantrekkelijker.

Zelfverzekerd, sportief en opvallend: de nieuwe BMW X1 is gemaakt om in alles de maatstaf te vormen. Zijn drang naar actie is vanaf het eerste oogcontact herkenbaar aan zijn atletische design. Voor u staat onmiskenbaar een BMW X model: zijn exterieur wordt gekenmerkt door korte overhangen en een lange wielbasis die kenmerkend is voor een Sports Activity Vehicle. Hij maakt zijn ambities duidelijk met overtuigende dynamiek en behendigheid. Dankzij grote veelzijdigheid en flexibiliteit in combinatie met innovatieve technologieën garandeert hij maximaal comfort tijdens iedere gereden meter. De vernieuwde BMW X1 staat vanaf eind juli bij BMW De Fonkert in de showroom.

DE HIGHLIGHTS.
01 Sportief en krachtig design.
De BMW X1 onderscheidt zich moeiteloos van de massa dankzij zijn atletische proporties en kenmerkende BMW X karakter.

02 Meesterlijke wendbaarheid.
Door krachtige motoren, een perfecte transmissie-afstelling, een optioneel adaptief onderstel en BMW xDrive.

03 Ruimte en flexibiliteit.
Veel hoofd- en beenruimte zorgen samen met de flexibel in te stellen achterbank voor een bijzonder gevoel van ruimte.

04 Verbeterde technologieën.
De BMW X1 maakt indruk met technische innovaties voor comfort en communicatie.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

OPVALLEND EN SPORTIEF.

De huidige BMW overtuigde meteen vanaf zijn introductie met zijn kenmerkende vormgeving. Dankzij een stevige opfrisbeurt oogt de Sports Activity Vehicle nu nog fraaier. De vernieuwde BMW X1 is direct te herkennen aan de nieuw vormgegeven voor- en achterzijde. Elke variant van de karakteristieke BMW X1 – van het instapmodel BMW X1 via de modellen xLine en Sport Line tot aan het model M Sport – heeft zijn eigen visuele identiteit. De BMW X1 M Sport is de sportiefste optie, met verlaagde M Sport wielophanging, BMW Individual hoogglans Shadow Line afwerking met uitgebreide uitrusting en het M Aerodynamics Pack.

BMW DUBBELSTEYN | DE VERNIEUWDE BMW X1

AANTREKKELIJK DESIGN.

De vernieuwde BMW X1 ziet er, vooral aan de voorzijde, nu nog indrukwekkender uit dan voorheen. De grotere BMW nierengrille –  de nieren vallen nu in het midden samen – sluit aan op de nieuwe Adaptieve LED koplampen met een scherper lichtbeeld en de voorbumper met geïntegreerde LED mistlampen en grotere luchtinlaten. De achterzijde van de vernieuwde BMW X1 is ook nieuw vormgegeven. De nieuwe inzet in de achterbumper in carrosseriekleur is nu eveneens standaard uitgevoerd in carrosseriekleur. Dat maakt de achterzijde een nog sterker en stijlvoller geheel. Een ander highlight is verwerkt in de linker buitenspiegel, die een X1 logo in tweekleurig LED licht op de grond projecteert als het portier wordt ontgrendeld. Dit is meer dan een optische gadget, want het maakt in- en uitstappen ook makkelijker. Het aantrekkelijke design van de BMW X1 wordt verder versterkt met drie nieuwe carrosseriekleuren – Jucaro Beige metallic, Misano Blau metallic (exclusief voor het model M Sport) en het bijzonder exclusieve BMW Individual Storm Bay metallic – en vier nieuwe wieldesigns. 

BMW DUBBELSTEYN | DE VERNIEUWDE BMW X1

KRACHTIG EN EFFICIËNT.

Het lichtvoetige karakter en de betrouwbare wegligging van de BMW X1 zijn gebleven. Extra grip biedt de intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive die in veel modellen is te bestellen. BMW xDrive verdeelt de aandrijfkracht over de voor- en achteras en past de verdeling aan de omstandigheden op de weg aan. Het resultaat is een combinatie van optimale tractie, uitstekende stabiliteit en dynamiek in elke situatie. De BMW X1 is niet alleen door zijn rijkwaliteiten zeer aantrekkelijk. Ook met de veelzijdigheid van het interieur, de geavanceerde technologie, de royale ruimte en talloze slimme en functionele oplossingen overtuigt deze auto. De hoge kwaliteit van de BMW X1 is duidelijk zichtbaar, bijvoorbeeld in de nieuwe stiksels in contrasterende kleuren rond het instrumentenpaneel dat zwart is aan de bovenkant en de kleur van interieurbekleding op de lagere delen. Het contrasterende stikwerk is te bestellen voor de modellen xLine, Sport Line en M Sport. In deze modellen zijn ook de vloermatten voorzien van een gekleurde zoom met contrasterend stikwerk. De BMW X1 is ook te bestellen met een keuze uit drie nieuwe bekledingsvarianten. 

BMW DUBBELSTEYN | DE VERNIEUWDE BMW X1

OPMERKELIJKE VEELZIJDIGHEID.

Een van de hoogtepunten in het interieur van de BMW X1 is de Control Display. Een centraal geplaatst 6,5 inch scherm is daar standaard bij inbegrepen. Als een navigatiesysteem is besteld, krijgt de koper ofwel een 8,8 inch scherm óf het nieuwe 10,25 inch Touch Control Display – dat te bedienen is via de BMW iDrive Controller. Het Control Display is het ideale platform waarop het uitgebreide infotainment aanbod is te verkennen en biedt toegang tot de digitale diensten van BMW ConnectedDrive. De nieuwste versies zijn optioneel leverbaar in de BMW X1. De opmerkelijke veelzijdigheid van de BMW X1 is niet beperkt tot alles wat digitaal is. Ook het interieur is volledig aan te passen aan de individuele wensen. De achterbank bijvoorbeeld kan in drie delen (40:20:40) worden neergeklapt en kan optioneel 13 centimeter in lengterichting worden verschoven. Opties als een automatische bagageklep en Comfort Acces – die er in combinatie voor zorgen dat de bagageklep zonder handen kan worden geopend en gesloten – brengen de veelzijdigheid van de BMW X1 opnieuw een trede hoger. 

CONTROL DISPLAY.
BMW HEAD-UP DISPLAY.
INSTRUMENTENCLUSTER.
BMW DUBBELSTEYN | DE VERNIEUWDE BMW X1

CONTROL DISPLAY.

Het hoge resolutie 10,25 inch Control Display met touchbediening bidet in een oogopslag alle voor het rijden relevante informatie. De intuïtieve bediening verloopt via het multifunctionele stuurwiel, de iDrive Controller op de middenconsole en via de touchfunctie. Talloze functies van de navigatie en het multimediasysteem kunnen ook middels spraaksturing worden geselecteerd.

BMW DUBBELSTEYN | DE VERNIEUWDE BMW X1

BMW HEAD-UP DISPLAY.

Het full-colour BMW Head-Up Display projecteert voor het rijden relevante gegevens in uw directe gezichtsved op de voorruit, zodat u zich optimaal kunt concentreren op de weg en het verkeer. Zo kunnen onder meer (uitrustingsafhankelijk) de actuele snelheid, aanwijzingen van de navigatie, de Speed Limit Info met herkenning van inhaalverboden en telefoon- en entertainmentlijsten worden weergegeven.

BMW DUBBELSTEYN | DE VERNIEUWDE BMW X1

INSTRUMENTENCLUSTER.

Het instrumentencluster met Black Panel-technologie heeft een matzwart oppervlak met twee verfijnde chromen ringen en is op een moderne en elegante manier geïntegreerd in het dashboard. Het toont de bestuurder naar wens aanvullende relevante informatie in een centraal 5,7 inch kleurendisplay.

PRIJZEN.

Consumentenadviesprijs Maximaal vermogen Maximaal koppel CO2
BMW X1 sDrive18i
€ 43.996 103 kW (140 pk) 220 Nm 125 g/km
BMW X1 sDrive20iA
€ 46.794 141 kW (192 pk) 280 Nm 129 g/km
BMW X1 xDrive20iA
€ 53.150 141 kW (192 pk) 280 Nm 143 g/km
BMW X1 xDrive25iA
€ 60.749 170 kW (231 pk) 350 Nm 144 g/km
BMW X1 sDrive16d
€ 45.995 85 kW (116 pk) 270 Nm 107 g/km
BMW X1 sDrive18d
€ 47.994 110 kW (150 pk) 350 Nm 113 g/km
BMW X1 xDrive18d
€ 55.995 110 kW (150 pk) 350 Nm 125 g/km
BMW X1 sDrive20dA
€ 54.796 140 kW (190 pk) 400 Nm 116 g/km
BMW X1 xDrive20dA
€ 59.995 140 kW (190 pk) 400 Nm 123 g/km
BMW X1 xDrive25dA
€ 63.151 170 kW (231 pk) 450 Nm 128 g/km
BMW DUBBELSTEYN | DE VERNIEUWDE BMW X1

DE BMW X1 XDRIVE25E.

De indrukwekkende efficiency van zowel de benzine- als dieselmodellen van de BMW X1 maakt de komst van de eerste BMW X1 met Plug-in Hybride aandrijving alleen meer spannender. Als dat nieuwe model volgend jaar op de markt verschijnt, breidt BMW de elektrificatie van zijn modellengamma opnieuw verder uit. De BMW X1 – die naar verwachting in maart 2020 in productie gaat – is voorzien van de nieuwste, vierde generatie van BMW batterijtechnologie, waarmee de batterij een brutocapaciteit heeft van 9,7 kWh. Daarmee heeft de Plug-in Hybride BMW X1 een puur elektrische actieradius van meer dan vijftig kilometer.

✔   162 kW (220 pk) puur rijplezier
✔   Tot 57 kilometer puur elektrische actieradius
✔   Gemiddeld brandstofverbruik vanaf 2,0 l/100 km
✔   Gecombineerd CO2-emissie vanaf 43 g/km

VASTBERADEN TOT IN HET EXTREME.

Modellen en uitrustingen voor de BMW X1.

Model xLine.
Model xLine straalt robuuste sportiviteit uit. Het markante X karakter van het exterieur komt tot uiting in krachtige specifieke designelementen zoals de BMW nierengrille, de dorpels en de wagenbodembescherming. In het interieur creëren de ergonomische sportstoelen in combinatie met bijpassende interieurlijsten de juiste ambiance voor het volgende avontuur.

Model Sport Line.
Nog dynamischer in Model Sport Line. Markante exterieur- en interieurdetails in zwart hoogglans zorgen voor een uiterst sportieve uitstraling. De sportstoelen voor met bekleding in stof-Sensatec-combinatie Anthrazit bieden maximaal comfort en optimale ondersteuning. De uitrusting wordt afgerond door onder meer het lichtpakket inclusief projectie van het X1 logo.

Model M Sport.
Model M Sport verleent de BMW een nog sportievere noot. Behalve een met vele details verfijnde uitstraling van exterieur en interieur biedt Model M Sport nog meer rijplezier. Zo optimaliseren het M sportonderstel en het M Aerodynamicapakket de dynamische rijeigenschappen merkbaar.