Zakelijk rijden

Uw betrouwbare partner in mobiliteit

Bij Jer. de Fonkert in Numansdorp kunt u terecht voor de nieuwste modellen van BMW, uitstekende occasions of onderhoud en reparatie van uw auto. Maar dat niet alleen: u bent er als bedrijf ook aan het juiste adres als u een all-round mobiliteitsadviseur zoekt.

Wij zijn een betrouwbare partner die precies weet wat u nodig hebt om zo duurzaam, maatschappelijk verantwoord en kostenefficiënt mogelijk te kunnen ondernemen. We kijken samen met u naar uw wagenpark en uw mobiliteitsbehoeften. We stellen een lease- of financieringspakket samen met diensten op maat, gericht op úw wensen en mogelijkheden.

We maken samen met u duidelijke afspraken en staan altijd voor u klaar. Als aanspreekpunt of adviseur, nu en in de toekomst. We vertellen u graag meer over onze zakelijke dienstverlening en services. U bent van harte welkom!

Contact met ons fleetmanagement

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst en beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

Ik geef Jer. de Fonkert toestemming om de door mij verstrekte persoonsgegevens (bijvoorbeeld contactgegevens, geboortedatum, type rijbewijs, hobby's en interesses) te verwerken en te gebruiken ten behoeve van klantenservice, marktonderzoek en voor geselecteerde communicatie van product- en service informatie van Jer. de Fonkert. Het is Jer. de Fonkert eveneens toegestaan om deze persoonsgegevens door te sturen naar bepaalde gelieerde entiteiten zoals omschreven in de privacyverklaring. De Partijen mogen mijn persoonsgegevens gebruiken en met mij contact opnemen voor de hierboven vermelde redenen. De door mij aan Jer. de Fonkert doorgegeven wijzigingen van persoonsgegevens mag Jer. de Fonkert delen met de hierboven genoemde entiteiten.

Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden gebruikt om door middel van statistische processen een persoonlijk klantprofiel te maken. Op basis van dit klantprofiel kan ik marketingcommunicatie ontvangen die voor mij relevant is, zoals gepersonaliseerde aanbiedingen van Jer. de Fonkert, bepaalde gelieerde entiteiten zoals omschreven in de privacyverklaring. Ik ga er tevens mee akkoord dat Jer. de Fonkert mijn klantprofiel doorstuurt voor de hierboven vermelde redenen aan deze Partijen en dat zij hiervoor contact met mij kunnen opnemen. De volgende door mij verstrekte persoonsgegevens en de persoonsgegevens die zijn gegenereerd door Jer. de Fonkert en de Partijen op basis van mijn persoonlijke voorkeuren en gebruik van producten of diensten, worden opgenomen in het klantprofiel: contactgegevens (zoals naam, adres en e-mailadres), aanvullende informatie/voorkeuren (zoals hobby's), identificatiegegevens (zoals klantnummer, contractnummer), klantgeschiedenis (zoals ontvangst van aanbiedingen, gegevens met betrekking tot aankopen van auto's, dealergegevens), voertuiggegevens (zoals kilometerstand, actieradius), gegevens met betrekking tot (mobiele) applicaties/social media/websites (waaronder informatie van mijn online accounts). De volledige lijst van persoonsgegevens die tot deze categorieën behoren is te vinden in de privacyverklaring.