ONTMOET TWEE TOPMODELLEN VAN JER. DE FONKERT.

Exclusieve preview woensdag 21 november 2018.

Woensdag 21 november worden de nieuwe BMW X5 en BMW 8 Serie Coupé bij Jer. de Fonkert geïntroduceerd. Van 18.00 tot 21.00 uur staan beide topmodellen naast elkaar in onze showroom. Klaar voor een eerste ontmoeting met u. U bent van harte uitgenodigd voor de exclusieve preview. Bent u verhinderd? Kom dan naar onze showroom op vrijdag 23 november tussen 18.00 en 21.00 uur of op zaterdag 24 november tussen 10.00 en 17.00 uur. 

"We noemen hem niet voor niets 'The Boss'. Want deze BMW X5 heeft het DNA van de X familie bepaald. In zijn vierde generatie is het qua uitstraling en moderniteit het krachtigste statement ooit. Het definieert een geheel nieuwe X designtaal: robuust, helder en precies. En daarbij biedt het interieur nog meer luxe en een intuïtief bedieningsconcept. Uitgerust met nieuwe technologieën voor meer veiligheid en maximale rijdynamiek komt u als eerste aan. Ongeacht de ondergrond".

- Adrian van Hooydonk, Senior Vice President Design BMW Group.

BMW JER. DE FONKERT | DE  NIEUWE BMW X5

DE ONBETWISTE LEIDER.

De leider is er en laat iedereen weten wie de baas is: de nieuwe BMW X5. Zijn karakter is aan zijn gezicht af te lezen – stoer, krachtig en elegant. Ieder detail is een statement. Alleen al de voorzijde met zijn grote, licht hexagonaal gevormde nierengrille uit één stuk, het aangescherpte X design van de markante koplampen en de grote luchtinlaten laten zien wat er op u afkomt: vastberadenheid op 22-inch lichtmetalen wielen. Het interieur laat zich met het glazen panoramadak Sky Lounge van zijn beste kant zien. Stijlvolle glaselementen zorgen voor exclusieve accenten, en de ambianceverlichting creëert een bijzondere sfeer. Een uitstraling waaraan u met de vier verschillende natuurlijke geuraroma's van het Ambient Air pakket een heel eigen draai aan kunt geven. 

BMW JER. DE FONKERT | DE NIEUWE BMW 8 SERIE

DE GENTLEMEN'S RACER.

De nieuwe BMW 8 Serie Coupé verenigt het karakter van een sportauto met de elegantie van de BMW luxeklasse – en creëert zo een nieuwe vorm van schoonheid. Het sportieve exterieur wordt gekenmerkt door het unieke samenspel van scherpe lijnen die over de gehele zijkant van de auto lopen, en concave oppervlakken die de gespierde schouderpartij nog eens extra benadrukken. In combinatie met de lage daklijn ontstaat zo een bijzonder gestroomlijnde coupévorm die geheel nieuwe maatstaven vestigt. En door zijn bijzonder laaggeplaatste koplampen is hij in één oogopslag herkenbaar. Het nieuwe, puristische interieur is voorzien van de beste materialen, innovatieve technologieën die – ondanks het uitgesproken sportieve karakter – zorgen voor een luxueuze uitstraling.

"Met de 8 begint een nieuw hoofdstuk in onze geschiedenis als fabrikant van sensationele sportauto's. De 8 markeert de entree in de Upper Luxury class. En met deze auto deden we iets wat we nog nooit eerder hebben gedaan. We bouwden hem voor het circuit en zetten hem op de weg. Misschien zag u deze BMW in actie op Le Mans: ongelooflijk snel met een uiterst precieze handling. Daar kunt u straks elke dag van genieten!"

- Pieter Nota, lid van de Raad van Bestuur van BMW AG.