First Class Garantie

Gegarandeerd meer genieten bij Jer. de Fonkert.

Bij Jer. de Fonkert kunt u uw BMW-garantie verlengen. Dit kan bij aankoop van een nieuwe of gebruikte BMW. Ook als u al BMW rijdt en de garantieperiode is nog niet verlopen en u nog geen 60.000 kilometer heeft gereden (of 90.000 bij een fabrieksgarantie van 3 jaar) kunt u kiezen voor meer zekerheid.

De verlengde garantie sluit naadloos aan op de fabrieksgarantie. U kunt kiezen uit een garantietermijn van 12 maanden, of van 24 maanden met een maximale kilometerstand van 150.000. Sluit u bij aflevering een verlengde garantie af op een gebruikte BMW van 6 jaar of jonger met minder dan 150.000 kilometer dan is er zelfs geen kilometerbeperking tijdens de looptijd van de garantie.

Jer. de Fonkert kan u deze aantrekkelijke verlengde garantie bieden indien u het voorgeschreven onderhoud aan uw BMW door Jer. de Fonkert uit laat voeren binnen de daarvoor gestelde termijnen en kilometrage. Jer. de Fonkert First Class Garantie is kenteken gebonden en dus overdraagbaar aan de nieuwe eigenaar indien u de BMW verkoopt. Dit betekent voor u een meerwaarde bij verkoop en voor de nieuwe eigenaar de zekerheid dat uw BMW in perfecte staat verkeert. Stelt u de nieuwe eigenaar wel even aan ons voor zodat we de gegevens kunnen wijzigen?
* Tarieven gelden per 01-01-2016. Wijzigingen/drukfouten voorbehouden.