KOM BACKSTAGE BIJ BMW

Meld u nu aan voor zaterdag 2 juni.

Op zaterdag 2 juni openen we de deuren van de werkplaats voor u en alle BMW rijders. We nodigen u uit voor een uniek kijkje achter de schermen, waarbij u mee kunt kijken met onze monteurs en hen alles kunt vragen wat u altijd al heeft willen weten over uw eigen BMW. Tijdens uw deelname aan Backstage bij BMW ontvangt u een kosteloze Vakantiecheck en bovendien een BMW Voucher t.w.v. 50 euro. Deze kunt u besteden aan onderhoud, accessoires en lifestyleproducten.

Meld u snel aan, want voor deze dagen is altijd bijzonder veel interesse.

VEEL TE BELEVEN

Backstage bij BMW is voor de echte liefhebbers van het merk. Maak gebruik van de kosteloze Vakantiecheck en kijk bij uitzondering samen met onze monteurs onder de motorkap van uw eigen BMW. Zo leert u de ins en outs van uw eigen auto kennen en ontdekt u hoe onze monteurs werken aan uw BMW, om voor u rijden geweldig te maken.

Speciaal voor de kleine bijrijders zal er een springkussen staan. Neem ze dus gerust mee! Er zijn leerzame en leuke activiteiten en u maakt kennis met de innovatieve technologie achter het rijplezier van uw BMW. We geven u graag een persoonlijke rondleiding waarbij onze monteurs u meenemen tot onder de brug, terwijl uw BMW wordt onderworpen aan een kosteloze Vakantiecheck.

Tijdens de vakantiecheck controleert u samen met de monteur uw BMW op twaalf belangrijke punten:

- Visuele inspectie onderzijde voertuig
- Werking airconditioning
- Verlichting instrumenten en opschriften
- Ruitenwisser
- Niveau ruitensproeiervloeistof
- Claxon
- Verlichting exterieur
- Bandenspanning
- Profieldiepte banden
- Koelvloeistofniveau
- Remvloeistofniveau
- Voorruitinspectie

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

DE NIEUWE BMW 2 SERIE ACTIVE TOURER

Ontdek hem op zaterdag 2 juni.

De BMW 2 Serie Active Tourer hoort thuis in de metropolen van nu. Net als de pleinen en cafés, de lanen en kruisingen. Speels en met elan toont hij zich heer en meester over de uitdagingen van de stad. Dynamisch en wendbaar door smalle steegjes of veelzijdig en efficiënt volgens een strakke planning. De perfecte auto voor iedereen die actief onderweg is.

DE NIEUWE BMW 2 SERIE GRAN TOURER

Ontdek hem op zaterdag 2 juni.

BMW 2 Serie Gran Tourer biedt veel en neemt nog meer mee. En dat is juist in de grote stad een groot voordeel. Hectische situaties verwerkt hij met een speelse gelatenheid. Jong, zelfverzekerd en vol in het leven. Maar ook altijd en overal sportief, dankzij krachtige 3- dan wel 4-cilinder BMW TwinPower Turbo motoren. Voor rijplezier tot aan de stadsgrenzen en daarbuiten.