De BMW 1 Serie

BMW 1 serie kopen | BMW 1 serie occasions | BMW 1 serie private lease 

De BMW 1 serie onderscheidt zich met zijn uitzonderlijk fraaie design. Zowel het interieur als het exterieur is met zorg en nauwkeurigheid ontworpen. Bent u opzoek naar een BMW 1 serie? dan bent u bij Jer. de Fonkert aan het juiste adres.

Ontdek de verschillende aantrekkelijke uitvoeringen van interieur en exterieur in combinatie met de innovatieve technologieën die binnen dit model schuil gaan tijdens een proefrit. U kunt ook bij ons terecht voor de BMW 1 serie in combinatie met private lease of bekijk eens onze BMW 1 serie occasions. Neem voor meer informatie over dit model contact met ons op, bij beantwoorden graag al uw vragen.

INTERIEUR & EXTERIEUR

Het krachtige design van de nieuwe BMW 1 serie straalt zowel van buiten als van binnen het hoogwaardige karakter uit. Vanaf de front van de auto zien we dit direct aan de grote dubbele nierengrille en de sportieve brede voorbumperspoiler. Parallel aan de daklijn lopen er vloeiende lijnen over de zijde naar de kenmerkende achterzijde.  Ook in het interieur is zowel het krachtige design als het hoogwaardige karakter direct zichbaar. Wanneer je de auto betreed merk en ervaar je direct een royale en open ambiance waarin u uzelf snel zal thuisvoelen. Tot slot maakt ook de uitrustig van de cockpit direct een positieve indruk. Deze volledig ergonomisch en systematisch geoptimaliseerd ten behoeven van de bestuurder.


RIJDYNAMIEK

De nieuwe BMW 1 Serie is de derde generatie 1 Serie en voor het eerst gebaseerd op het voorwielaandrijvingsplatform van BMW. Daarmee zet BMW de nieuwe norm in het compacte premiumsegment. Dit levert niet alleen meer interieurruimte maar ook een compleet nieuwe rijdynamiek. De verbeterde wielophanging zorgt voor nog beter weggedrag en meer wendbaarheid dan zijn voorganger. Optioneel is de nieuwe BMW 1 Serie tevens leverbaar met intelligente xDrive vierwielaandrijving. De voorwielaadrijving zorgt voor wendbaarheid en een snel en direct gevoel van sturen. Het voorkomt doorslippen van de voorwielen, waardoor de tractie sterk verbetert. Deze ARB-technologie kennen we uit de BMW i3 en is geïntegreerd in het motormanagement in plaats van in de Dynamische Stabiliteits Controle (DSC). Daardoor wordt de informatie drie keer zo snel doorgegeven en verwerkt en dat voelt alsof de auto tien keer zo snel reageert


RIJASSISTENTIE

De intelligente rijassistentie laat u de boordcomputer van uw BMSW 1 serie bedienen met gebaren Ook kunt u uw auto zichzelf laten inparkeren of vraag de intelligente assistent waar het dichtstbijzijnde tankstation is. Erg veel nuttige functies, digitale diensten en rijassistentiesystemen verzorgen maximaal comfort en optimale veiligheid.

Aftersales Jer. de Fonkert

BMW Service

De BMW 1 serie koop je het beste bij een officiële dealer zoals Jer. de Fonkert. Of u nu kiest voor een occasion, private lease of gewoon de aankoop, bij ons profiteert u van mooie extra's en de beste service. Gekwalificeerde medewerkers en een perfect op alle BMW modellen afgestemde uitrusting voor verzorging, onderhoud en reparatie garanderen de service bij BMW. Bij het brengen van uw auto dient u slechts aan één ding te denken: uw sleutel. Gedurende de rit worden alle belangrijke slijtage-onderdelen en vloeistoffen bewaakt. Gelijktijdig wordt deze toestand in de autosleutel opgeslagen. Met de KeyReader, een elektronisch uitleesapparaat dat alle service-relevante gegevens uit de autosleutel haalt, evalueren we de betreffende gegevens en analyseren snel en transparant waar service nodig is. Zo blijft er meer tijd over om u optimaal te begeleiden en te adviseren.

Ontdek ons BMW 1 Serie aanbod

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands BMW 1 serie? Bij Jer. de Fonkert hebben we een ruim aanbod BMW 1 Serie occasions. Voordat de BMW 1 Serie occasion bij ons in de verkoop gaat controleren we of de auto én alle functionaliteiten in perfecte conditie zijn, zoals u mag verwachten van een BMW dealer. Zo bent u verzekerd van veel veilige kilometers in uw nieuwe tweedehands BMW 1 Serie occasion. De BMW Premium Selection biedt u zorgvuldig geselecteerde BMW modellen in combinatie met exclusieve service.

Ons aanbod verandert regelmatig dus wanneer uw gewenste BMW 1 Serie er even niet tussen zit, neem dan contact met ons op of bezoek de website op een later moment nog eens. Via onderstaande knop vindt u onze actuele voorraad aan gebruikte BMW 1 Serie modellen. 

BMW 1 serie private lease

Al vanaf € 425,- per maand.

Wilt u de BMW 1 serie kopen via private lease? Ook dan bent u bij Jer. de Fonkert aan het juiste adres. Rijd in een splinternieuwe BMW 1 serie voor een vast maandbedrag en geniet van vele voordelen.