BMW 1 serie occasion

Bij Jer. de Fonkert hebben we een rijk aanbod BMW 1 serie occasions. Wilt u genieten van de comfort en rijdynamiek van deze sportieve en compacte BMW 1 serie voor een interessante prijs? Kies dan voor een occasion. Heeft u toch liever een nieuwe BMW 1 serie? Geniet van vele voordelen wanneer u kiest voor een BMW 1 serie via private lease.

BMW 1 serie - kwaliteit occasions

Kies voor zekerheid en kwaliteit als het gaat om een BMW 1 serie occasion. Al onze tweedehands BMW's worden namelijk altijd geleverd met de BMW Premium Selection garantie, Jer. de Fonkert First Class garantie of Bovag garantie. Onze voorraad BMW 1 serie occasions verandert regelmatig, zodat er altijd wel een BMW naar uw smaak te vinden is. Bovenop eerder genoemde garanties controleren wij uitvoerig of de auto alsmede alle functies ervan in perfecte conditie zijn alvorens de oplevering. Zo kunt u er op vertrouwen dat uw nieuwe aanwinst helemaal perfect is. De BMW Premium Selection biedt u zorgvuldig geselecteerde BMW modellen in combinatie met exclusieve service voor de prijs van een occasion.

BMW 1 serie tweedehands

Voor u kiest voor een tweedehands BMW 1 serie is het belangrijk om goed na te gaan of een occasion wel de juiste keuze is voor u. Er zijn bij Jer. de Fonkert verschillende mogelijkheden om een BMW 1 serie aan te schaffen. Heeft u bijvoorbeeld ook al eens gekeken naar Private lease? 

Als u op zoek bent naar een tweedehands BMW zit u met de BMW 1 serie altijd goed. Het sportieve uiterlijk in combinatie met een dynamische rijervaring zorgen voor een unieke rijervaring in een comfortabele auto. Ondanks het sportieve uiterlijk en rijgedrag zijn de motoren van de BMW 1 serie zuinig. Ontdek de verschillende aantrekkelijke uitvoeringen van interieur en exterieur in combinatie met de innovatieve technologieën die binnen dit model schuil gaan. Ervaar het zelf tijdens een proefrit met uw favoriete BMW 1 serie model en u weet direct waar wij het over hebben.