De BMW 2 serie

BMW 2 serie kopen | BMW 2 serie occasions | BMW 2 serie private lease 

De BMW 2 serie is indrukwekkend vanuit elk perspectief. Op eerste gezicht is het al een blikvanger maar elk detail doet er toe. De grote nierengrille en doorlopende luchtinlaten in de voorbumper verraden zijn karakter. Dat in combinatie met heldere LED koplampen maken een charismatisch geheel. Combineer dit met een dynamisch silhouet, opvallend gecontoureerde dorpelverbreders en een horizontale taillelijn en er ontstaat een modern maar sportief geheel.

De BMW 2 serie is de ideale auto voor in de stad én voor lange afstanden. Hij kan zich dynamisch en wendbaar manoeuvreren door smalle steegjes en is efficiënt voor langere afstanden. de perfecte auto voor iedereen die actief onderweg is.

Zuinig en sportief

Het gemiddelde brandstofgebruik van de BMW 2 serie varieert tussen de 1,9 en 6,3l/100 km en de gemiddelde CO2-emissie varieert tussen de 42 en 143 g/km. Dat de BMW 2 serie een zuinige auto is, maakt hem niet minder sportief. Met vermogen, power en controle laat de BMW 2 serie zich op elk moment graag van zijn sportieve kant laat zien. Dat alles gaat uiterst soepel dankzij een sportieve 7-traps transmissie met dubbele koppeling. De BMW 2 serie staat gelijk aan optimale grip en veel rijplezier.

Uitgerust voor elke gelegenheid

Met het ruime aanbod aan opties kan de BMW 2 serie worden ingericht voor elke gelegenheid met precies de uitstraling waar u naar op zoek bent. Of u nu graag meer bergruimte hebt of liever stijlvolle accessoires heeft voor een finish touch, het is allemaal mogelijk met de BMW 2 serie. 

Volop ruimte en flexibiliteit

Deze auto biedt volop ruimte en flexibiliteit. De bagageruimte is altijd klaar voor een nieuw avontuur en heeft variabele ruimte tot wel 1.510 liter inhoud. Tegelijkertijd is de BMW 2 serie comfortabel en uitnodigend door de grote portieren en een optionele bagageklep die u zonder aan te raken kunt openen en sluiten. 
 

Aftersales Jer. de Fonkert

BMW Service

De BMW 2 serie koop je het beste bij een officiële dealer zoals Jer. de Fonkert. Of u nu kiest voor een occasion, private lease of gewoon de aankoop, bij ons profiteert u van mooie extra's en de beste service. Gekwalificeerde medewerkers en een perfect op alle BMW modellen afgestemde uitrusting voor verzorging, onderhoud en reparatie garanderen de service bij BMW. Bij het brengen van uw auto dient u slechts aan één ding te denken: uw sleutel. Gedurende de rit worden alle belangrijke slijtage-onderdelen en vloeistoffen bewaakt. Gelijktijdig wordt deze toestand in de autosleutel opgeslagen. Met de KeyReader, een elektronisch uitleesapparaat dat alle service-relevante gegevens uit de autosleutel haalt, evalueren we de betreffende gegevens en analyseren snel en transparant waar service nodig is. Zo blijft er meer tijd over om u optimaal te begeleiden en te adviseren.

Ontdek ons BMW 2 serie aanbod

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands BMW 2 serie? Bij Jer. de Fonkert hebben we een ruim aanbod BMW 2 Serie occasions. Voordat een occasion bij ons in de verkoop gaat controleren we of de auto én alle functionaliteiten in perfecte conditie zijn, zoals u mag verwachten van een BMW dealer. Zo bent u verzekerd van veel veilige kilometers in uw nieuwe tweedehands occasion. De BMW Premium Selection biedt u zorgvuldig geselecteerde BMW modellen in combinatie met exclusieve service.

BMW 2 serie private lease

Een vast bedrag per maand.

Wilt u de BMW 2 serie kopen via private lease? Ook dan bent u bij Jer. de Fonkert aan het juiste adres. Rijd in een splinternieuwe BMW 2 serie voor een vast maandbedrag en geniet van vele voordelen.