BMW 2 serie occasion

Bij Jer. de Fonkert hebben we een rijk aanbod BMW 2 serie occasions. Wilt u genieten van de comfort en rijplezier van de ruime BMW 2 serie voor een interessante prijs? Kies dan voor een occasion. Heeft u toch liever een splinternieuwe BMW 2 serie? Geniet van vele voordelen wanneer u kiest voor een BMW 2 serie via private lease.

BMW 2 SERIE occasions – Kies voor kwaliteit

Kies voor zekerheid en kwaliteit als het gaat om een BMW 2 serie occasion. Al onze tweedehands BMW's worden namelijk altijd geleverd met de BMW Premium Selection garantie, Jer. de Fonkert First Class garantie of Bovag garantie. Bovenop eerder genoemde garanties controleren wij uitvoerig of de auto alsmede alle functies ervan in perfecte conditie zijn alvorens de oplevering. Zo kunt u er op vertrouwen dat uw nieuwe aanwinst helemaal perfect is. De BMW Premium Selection biedt u zorgvuldig geselecteerde BMW modellen in combinatie met exclusieve service voor de prijs van een occasion.

BMW 2 SERIE TWEEDEHANDS

Kies voor een BMW 2 serie en u kiest voor comfort, luxe en ultiem rijgenot. In ons aanbod occasions hebben we verschillende uitvoeringen van deze veelzijdige auto. Kies voor een variant die het beste past bij uw wensen en rijstijl. Hebben we de BMW 2 serie naar uw wens even niet op voorraad? Onze voorraad occasions verandert regelmatig, zodat er uiteindelijk altijd wel een BMW naar uw smaak te vinden is. Kom dus op een later moment nog eens bij ons terug of vraag naar meer informatie bij één van onze medewerkers.

Voor u kiest voor een tweedehands BMW 2 serie is het belangrijk om goed na te gaan of een occasion wel de juiste keuze is voor u. Er zijn bij Jer. de Fonkert verschillende mogelijkheden om een BMW aan te schaffen. Heeft u bijvoorbeeld ook al eens gekeken naar Private lease? Dan rijdt u een gloednieuwe auto voor een vast maandbedrag.