De BMW 3 Serie

BMW 3 serie kopen | BMW 3 serie occasions | BMW 3 serie private lease

De BMW 3 serie onderscheidt zich met zijn uitzonderlijk fraaie design. Zowel het interieur als het exterieur is met zorg en nauwkeurigheid ontworpen. Bent u opzoek naar een BMW 3 serie? dan bent u bij Jer. de Fonkert aan het juiste adres.

Ontdek de verschillende aantrekkelijke uitvoeringen van interieur en exterieur in combinatie met de innovatieve technologieën die binnen dit model schuil gaan tijdens een proefrit. U kunt ook bij ons terecht voor de BMW 3 serie in combinatie met private lease of bekijk eens onze BMW 3 serie occasions. Neem voor meer informatie over dit model contact met ons op, bij beantwoorden graag al uw vragen.

INTERIEUR & EXTERIEUR

Van binnen in de nieuwe BMW 3 Serie voelt u de moderne, sportieve ambiance. De hoogwaardige materialen, nauwkeurige afwerking en tal van zorgvuldig vormgegeven details geven de nieuwe BMW 3 Serie een verfijnde uitstraling. De standaard interieurverlichting van de nieuwe BMW 3 Serie is compleet uitgerust met LED-techniek, wat een bijzonder sfeervolle en exclusieve sfeer creëert. De bagageruimte van de nieuwe 3 Serie heeft een inhoud van 480 liter, dat is maar liefst 36 liter meer dan zijn voorganger.

Niet alleen de carrosserie is lichter en stijver dan die van zijn voorganger, dat geldt ook de voor- en achteras van de nieuwe BMW 3 Serie Sedan. Het resultaat is een onderstel met een sportief karakter en een subliem weggedrag. De essentiële factor bij de ontwikkeling van de wielophanging van nieuwe BMW 3 Serie Sedan is het innovatieve schokdempersysteem. Voor het eerst voorziet BMW een model van zogenoemde ‘lift-related’ dempers, die continu en progressief functioneren in samenhang met de mate van compressie van de vering. Daardoor worden vibraties die optreden als de dempers oneffenheden in de weg opvangen en in dynamisch genomen bochten bijzonder soepel en precies geneutraliseerd – de perfecte basis voor de unieke balans tussen sportiviteit en rijcomfort die het karakter van de nieuwe BMW 3 Serie Sedan kenmerkt.


RIJDYNAMIEK

De spontane vermogensafgifte, de verfijnde loopeigenschappen en de voorbeeldige efficiency: het zijn zaken die de benzine- en dieselmotoren met BMW TwinPower Turbo techniek kenmerken. De doorontwikkelde viercilindermotoren uit de EfficientDynamics-motorenlijn van de BMW Group vormen de basis voor de sportieve rijeigenschappen van de BMW 330i, de BMW 320i, de BMW 320d en de BMW 318d. Een zes-in-lijn dieselmotor van de nieuwste generatie drijft de nieuwe BMW 330d Sedan aan. Het modellengamma wordt in de loop van volgend jaar uitgebreid met een BMW M Performance versie met bijzonder sportieve kenmerken en een BMW iPerformance versie met de nieuwste plug-in hybridetechniek.


RIJASSISTENTIE

De nieuwe BMW 3 Serie zet niet alleen nieuwe maatstaven op het gebied van sportief rijden, ook op het gebied van autonoom rijden zet hij grote stappen. Door gebruik te maken van camerabeelden, radar- en ultrasoon sensoren scant de auto het verkeer continue en waarschuwt hij de bestuurder bijtijds. Indien er niet op tijd wordt gereageerd, grijpt de auto zelf in met gerichte rem- of stuuringrepen om de kans op een aanrijding te verminderen.

Aftersales Jer. de Fonkert

BMW Service

De BMW 3 serie koop je het beste bij een officiële dealer zoals Jer. de Fonkert. Of u nu kiest voor een occasion, private lease of gewoon de aankoop, bij ons profiteert u van mooie extra's en de beste service. Gekwalificeerde medewerkers en een perfect op alle BMW modellen afgestemde uitrusting voor verzorging, onderhoud en reparatie garanderen de service bij BMW. Bij het brengen van uw auto dient u slechts aan één ding te denken: uw sleutel. Gedurende de rit worden alle belangrijke slijtage-onderdelen en vloeistoffen bewaakt. Gelijktijdig wordt deze toestand in de autosleutel opgeslagen. Met de KeyReader, een elektronisch uitleesapparaat dat alle service-relevante gegevens uit de autosleutel haalt, evalueren we de betreffende gegevens en analyseren snel en transparant waar service nodig is. Zo blijft er meer tijd over om u optimaal te begeleiden en te adviseren.

BMW DE FONKERT | DE NIEUWE BMW 3 SERIE

Ontdek ons BMW 3 Serie aanbod

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands BMW 3 serie? Bij Jer. de Fonkert hebben we een ruim aanbod BMW 3 Serie occasions. Voordat de BMW 3 Serie occasion bij ons in de verkoop gaat controleren we of de auto én alle functionaliteiten in perfecte conditie zijn, zoals u mag verwachten van een BMW dealer. Zo bent u verzekerd van veel veilige kilometers in uw nieuwe tweedehands BMW 3 Serie occasion. De BMW Premium Selection biedt u zorgvuldig geselecteerde BMW modellen in combinatie met exclusieve service.

Ons aanbod verandert regelmatig dus wanneer uw gewenste BMW 3 Serie er even niet tussen zit, neem dan contact met ons op of bezoek de website op een later moment nog eens. Via onderstaande knop vindt u onze actuele voorraad aan gebruikte BMW 3 Serie modellen.

BMW DE FONKERT | DE NIEUWE BMW 3 SERIE

BMW 3 serie private lease

Al vanaf € 599,- per maand.

Wilt u de BMW 3 serie kopen via private lease? Ook dan bent u bij Jer. de Fonkert aan het juiste adres. Rijd in een splinternieuwe BMW 3 serie voor een vast maandbedrag en geniet van vele voordelen.