De BMW 5 Serie

BMW 5 serie kopen | BMW 5 serie occasions | BMW 5 serie private lease

De BMW 5 serie onderscheidt zich met zijn uitzonderlijk fraaie design. Zowel het interieur als het exterieur is met zorg en nauwkeurigheid ontworpen. Bent u opzoek naar een BMW 5 serie? dan bent u bij Jer. de Fonkert aan het juiste adres.

Ontdek de verschillende aantrekkelijke uitvoeringen van interieur en exterieur in combinatie met de innovatieve technologieën die binnen dit model schuil gaan tijdens een proefrit. U kunt ook bij ons terecht voor de BMW 5 serie in combinatie met private lease of bekijk eens onze BMW 5 serie occasions. Neem voor meer informatie over dit model contact met ons op, bij beantwoorden graag al uw vragen.

INTERIEUR & EXTERIEUR

Sportief en stijlvol voor elke gelegenheid: de BMW 5 Serie Sedan is dankzij zijn atletische design de concurrentie altijd een stap voor. En dat succes is geen toeval. Het zit namelijk niet alleen in de genen - succes is ook een uitdrukking van nauwkeurige aandacht voor detail. De BMW 5 Serie Sedan maakt al bij stilstand een krachtige indruk. Grille en koplampen sluiten in de zevende generatie van de sportiefste business-sedan ter wereld voor het eerst direct op elkaar aan. De naar achteren vloeiend aflopende daklijn verleent de gespierde carrosserie een elegant, coupé-achtig silhouet. En de brede achterzijde onderstreept de hoge prestatiegerichtheid van de BMW 5 Serie Sedan.


RIJDYNAMIEK

De BMW 5 Serie Sedan verlegt grenzen als het om dynamiek gaat. Krachtige motoren vertalen zijn sportieve uiterlijk op indrukwekkende wijze naar fascinerende prestaties. Maar behalve kracht bezit de BMW 5 Serie Sedan ook intelligentie. Progressieve technologieën maken hem tot een ware held en laten hem zijn dynamiek op efficiënte wijze benutten. De Driving Experience Control biedt u keuze uit het standaard geactiveerde rijprogramma COMFORT, de op efficiëntie gerichte ECO PRO Modus en het rijprogramma SPORT, dat nog dynamischer rijden mogelijk maakt. Het nieuwe, interactieve rijprogramma Adaptive past het adaptieve onderstel de besturing en de Steptronic transmissie voortdurend aan de actuele rijsituatie aan.


  RIJASSISTENTIE

  De BMW 5 Serie Sedan neemt geen genoegen met middelmatigheid. Daarom is het niet meer dan logisch dat hij wat betreft acceleratie en lage CO2-emissie de onbetwiste kampioen in zijn klasse is. Ook vanwege de Intelligent Auto Start Stop functie die voor het eerst is geïntegreerd: de motor wordt alleen uitgeschakeld als de stilstand naar verwachting een bepaalde tijd gaat duren. Dankzij lichte materialen zoals aluminium en de modernste magnesiumlegeringen is de zevende generatie van de BMW 5 Serie Sedan tot 100 kilo lichter dan zijn voorganger. De intelligente lichtgewicht constructie zorgt bovendien voor een ideaal gebalanceerde gewichtsverdeling tussen voor- en achteras en een laag zwaartepunt. Het resultaat: uiterst dynamische rijeigenschappen.

  Aftersales Jer. de Fonkert

  BMW Service

  De BMW 5 serie koop je het beste bij een officiële dealer zoals Jer. de Fonkert. Of u nu kiest voor een occasion, private lease of gewoon de aankoop, bij ons profiteert u van mooie extra's en de beste service. Gekwalificeerde medewerkers en een perfect op alle BMW modellen afgestemde uitrusting voor verzorging, onderhoud en reparatie garanderen de service bij BMW. Bij het brengen van uw auto dient u slechts aan één ding te denken: uw sleutel. Gedurende de rit worden alle belangrijke slijtage-onderdelen en vloeistoffen bewaakt. Gelijktijdig wordt deze toestand in de autosleutel opgeslagen. Met de KeyReader, een elektronisch uitleesapparaat dat alle service-relevante gegevens uit de autosleutel haalt, evalueren we de betreffende gegevens en analyseren snel en transparant waar service nodig is. Zo blijft er meer tijd over om u optimaal te begeleiden en te adviseren.

  Ontdek ons BMW 5 Serie aanbod

  Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands BMW 5 serie? Bij Jer. de Fonkert hebben we een ruim aanbod BMW 5 Serie occasions. Voordat de BMW 5 Serie occasion bij ons in de verkoop gaat controleren we of de auto én alle functionaliteiten in perfecte conditie zijn, zoals u mag verwachten van een BMW dealer. Zo bent u verzekerd van veel veilige kilometers in uw nieuwe tweedehands BMW 5 Serie occasion. De BMW Premium Selection biedt u zorgvuldig geselecteerde BMW modellen in combinatie met exclusieve service.

  Ons aanbod verandert regelmatig dus wanneer uw gewenste BMW 5 Serie er even niet tussen zit, neem dan contact met ons op of bezoek de website op een later moment nog eens. Via onderstaande knop vindt u onze actuele voorraad aan gebruikte BMW 5 Serie modellen.

  BMW 5 serie private lease

  Al vanaf € 889,- per maand.

  Wilt u de BMW 5 serie kopen via private lease? Ook dan bent u bij Jer. de Fonkert aan het juiste adres. Rijd in een splinternieuwe BMW 5 serie voor een vast maandbedrag en geniet van vele voordelen.