OOK IN DEZE TIJD STAAN WE VOOR U KLAAR.

SHOWROOMS ALLEEN ONLINE GEOPEND. WERPLAATSEN FYSIEK GEOPEND.

Wij denken graag met u mee wanneer u interesse heeft in een nieuwe of gebruikte BMW of MINI of wanneer uw auto voor onderhoud gepland staat. Dankzij de hedendaagse technieken kunnen wij u ook via telefoon, tablet of computer van dienst zijn. Wij bieden voldoende mogelijkheden om in contact te komen met één van onze verkoop- en serviceadviseurs, terwijl u gewoon thuis zit. Ontdek hieronder onze online mogelijkheden. Eenvoudig, gemakkelijk en met de service die u van Dubbelsteyn | de Fonkert gewend bent. Wij doen er alles aan om geen onnodig risico te lopen omtrent veiligheid en hygiëne. Zo schudden wij geen handen, houden gepaste afstand en hebben desinfectiemiddel klaarstaan. Daarnaast worden onze auto's grondig gedesinfecteerd.

FACETIME/SKYPE/WHATSAPP VIDEOBELLEN.

Heeft u interesse in een nieuwe of gebruikte BMW of MINI, maar wilt u liever niet naar ons toe komen? Vraag dan een Skype- of FaceTime gesprek aan. Hierdoor krijgt u nog steeds de mogelijkheid om een persoonlijk gesprek te hebben met één van onze verkoopadviseurs. Zij helpen u graag bij het oriënteren, zoeken en samenstellen van uw favoriete BMW of MINI. Dankzij de mooie beeldkwaliteit is het net alsof u echt in onze showroom staat!

AFLEVERING AAN HUIS.

Staat de aflevering van uw nieuwe of gebruikte BMW of MINI gepland bij een van onze vestigingen maar komt u liever niet naar ons toe? Neem dan tijdig contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden voor het afleveren op locatie. Uiteraard treffen wij ook hierbij de gebruikelijke voorzorgsmaatregelen.

HAAL- EN BRENGSERVICE.

Plan een werkplaatsbezoek en wij zorgen voor uw auto. Wij halen uw BMW op bij u thuis of op de zaak. Nadat we de service- en reparatiewerkzaamheden hebben uitgevoerd, brengen we de auto weer bij u terug. Halen, brengen of beide, al dan niet gecombineerd met het bezorgen en ophalen van een huurauto. De plaatsen van halen en brengen kunnen verschillen, naar gelang u het beste uitkomt.

PROEFRIT OP LOCATIE.

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe BMW, maar heeft u geen tijd om onze showroom te bezoeken? Vanaf nu komen wij naar u.
De verkoopadviseur neemt contact met u op om een afspraak op locatie te maken. Tijdens deze afspraak krijgt u de gelegenheid om uw nieuwe BMW te ontdekken en kan de verkoopadviseur, wanneer gewenst, een vrijblijvende offerte maken.

ONLINE WERKPLAATSAFSPRAAK MAKEN.

Een afspraak met de werkplaats maken doet u wanneer u dat het beste uitkomt. Met de Online Afspraakplanner van BMW is de werkplaatsreceptie 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. U kunt direct uw wensen kenbaar maken, want er zijn nooit wachtenden voor u. Dat maakt een werkplaatsafspraak plannen erg gemakkelijk.