PERSONAL CAR CONSULT.

Exclusief bij Dubbelsteyn en de Fonkert.

Om u zo veilig en voorzichtig mogelijk van dienst te kunnen zijn, bieden wij u een persoonlijke afspraak aan. Deze afspraak zal in het teken staan van extra zorgvuldigheid en plaatsvinden in een door ons afgezonderde en veilige ruimte, waarin u niet in contact hoeft te komen met andere personen, behalve de verkoopadviseur. De afspraak kan zowel tijdens openingstijden, als buiten de openingstijden van de showroom plaatsvinden ('s avonds en ook op zondag**).

Vrijblijvend, veilig en gebaseerd op uw wensen.

Binnen de gecreëerde ruimte houden wij het contact met andere personen, en daarmee het risico, minimaal. U kunt op deze manier persoonlijk, vertrouwd en veilig met een van onze verkoopadviseurs spreken. Graag nemen wij van te voren even contact met u op, om uw zorgen en wensen te bespreken. Wij zullen ten alle tijden uw zorgen meenemen en eventueel onze speciaal ingerichte ruimte hier op aanpassen.

Tijdens de persoonlijke afspraak staan uw eigen wensen centraal, wilt u bijvoorbeeld in een specifiek model proefrijden? Dan zullen wij de auto van te voren desinfecteren en voor u klaar zetten. Of wilt u liever samen met een verkoopadviseur een BMW of MINI configureren, of heeft u al plannen tot bestelling? Dit is allemaal mogelijk, wij richten de afspraak in op uw wensen. De afspraak is één op één en wij zorgen ervoor dat u niet in contact komt met andere collega's.

De voordelen op een rijtje.

  • Exclusief voor u open.
  • Voor uw en onze veiligheid.
  • Ook in de avonduren of op zondag. **
  • Vrijblijvend.
  • Veilige mogelijkheid tot bekijken en het maken van een proefrit.
  • Minimaal contact.
  • Voor zowel gebruikte als nieuwe BMW's & MINI's.
  • 1. Uw gegevens
  • 2. Complete

Ik geef Jer. de Fonkert toestemming om de door mij verstrekte persoonsgegevens (bijvoorbeeld contactgegevens, geboortedatum, type rijbewijs, hobby's en interesses) te verwerken en te gebruiken ten behoeve van klantenservice, marktonderzoek en voor geselecteerde communicatie van product- en service informatie van Jer. de Fonkert. Het is Jer. de Fonkert eveneens toegestaan om deze persoonsgegevens door te sturen naar bepaalde gelieerde entiteiten zoals omschreven in de privacyverklaring. De Partijen mogen mijn persoonsgegevens gebruiken en met mij contact opnemen voor de hierboven vermelde redenen. De door mij aan Jer. de Fonkert doorgegeven wijzigingen van persoonsgegevens mag Jer. de Fonkert delen met de hierboven genoemde entiteiten.

Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden gebruikt om door middel van statistische processen een persoonlijk klantprofiel te maken. Op basis van dit klantprofiel kan ik marketingcommunicatie ontvangen die voor mij relevant is, zoals gepersonaliseerde aanbiedingen van Jer. de Fonkert, bepaalde gelieerde entiteiten zoals omschreven in de privacyverklaring. Ik ga er tevens mee akkoord dat Jer. de Fonkert mijn klantprofiel doorstuurt voor de hierboven vermelde redenen aan deze Partijen en dat zij hiervoor contact met mij kunnen opnemen. De volgende door mij verstrekte persoonsgegevens en de persoonsgegevens die zijn gegenereerd door Jer. de Fonkert en de Partijen op basis van mijn persoonlijke voorkeuren en gebruik van producten of diensten, worden opgenomen in het klantprofiel: contactgegevens (zoals naam, adres en e-mailadres), aanvullende informatie/voorkeuren (zoals hobby's), identificatiegegevens (zoals klantnummer, contractnummer), klantgeschiedenis (zoals ontvangst van aanbiedingen, gegevens met betrekking tot aankopen van auto's, dealergegevens), voertuiggegevens (zoals kilometerstand, actieradius), gegevens met betrekking tot (mobiele) applicaties/social media/websites (waaronder informatie van mijn online accounts). De volledige lijst van persoonsgegevens die tot deze categorieën behoren is te vinden in de privacyverklaring.

** Alleen op zondag mogelijk in Dordrecht. Numansdorp is gesloten op zondag.