Service en onderhoud

Gekwalificeerde medewerkers en een perfect op alle BMW modellen afgestemde uitrusting voor verzorging, onderhoud en reparatie garanderen de service bij BMW. Bij het brengen van uw auto dient u slechts aan één ding te denken: uw sleutel. Gedurende de rit worden alle belangrijke slijtage-onderdelen en vloeistoffen bewaakt. Gelijktijdig wordt deze toestand in de autosleutel opgeslagen. Met de KeyReader, een elektronisch uitleesapparaat dat alle service-relevante gegevens uit de autosleutel haalt, evalueren we de betreffende gegevens en analyseren snel en transparant waar service nodig is. Zo blijft er meer tijd over om u optimaal te begeleiden en te adviseren.

Werkplaatsafspraak

Een afspraak met de werkplaats maken doet u wanneer u dat het beste uitkomt. Indien u een afspraak wilt plannen voor onderhoud of reparatie, kunt u dit doen via onze online afsprakenplanner.

Met de Online Afspraakplanner van BMW is de werkplaatsreceptie 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. U kunt direct uw wensen kenbaar maken, want er zijn nooit wachtenden voor u. Dat maakt een werkplaatsafspraak plannen erg gemakkelijk.

APK

Uw BMW geeft zelf aan wanneer hij even naar de werkplaats wil. Alleen voor de Algemene Periodieke Keuring (APK) krijgt u een herinnering van de overheid, omdat deze keuring wettelijk verplicht is. U kunt kiezen of u een aparte afspraak voor de APK maakt of dat u deze samen met een onderhoudsbeurt door ons laat uitvoeren. Dit laatste betekent voor u slechts één serviceafspraak voor uw auto.

We doen alleen wat nodig is voor de verkeersveiligheid. Mocht er iets meer nodig zijn, dan krijgt u een heldere prijsopgave vooraf. Afspraak is afspraak

BMW Service Inclusive

Met BMW Service Inclusive hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhoud, slijtagedelen en garantieverlenging, inclusief de daaraan verbonden kosten. Met een eenmalige betaling zijn met BMW Service Inclusive alle kosten hiervoor gedekt. De diensten en de duur ervan kunt u zelf kiezen. De pakketten zijn aan de auto gekoppeld, waardoor deze zijn over te dragen op de volgende eigenaar. Dit maakt uw auto bij verkoop of inruil extra aantrekkelijk. Anders gezegd, BMW Service Inclusive is een hele geruststelling. U kunt ervoor kiezen om meteen bij aanschaf van een BMW een pakket te kiezen of dit vlak voor de eerste onderhoudsbeurt te doen (meestal de olie-inspectie). Wij adviseren u graag.

BMW Verlengde pechhulp

BMW Mobile Care en het BMW Privileges programma lopen tot 5 jaar na aflevering van een nieuwe BMW of 2 tot 5 jaar na aankoop van een BMW Premium Selection - afhankelijk van de leeftijd. Daarna kunt u met BMW Verlengde Pechhulp steeds een jaar bijtekenen – tot uw BMW de leeftijd van 10 jaar bereikt. Daarmee bent u verzekerd van uitgebreide pechhulp met mobiliteitsgarantie en krijgt u direct de BMW Privileges ‘Gold’ status. BMW Verlengde Pechhulp kunt u na elke BMW olieservice, BMW Zomer- of Wintercheck of APK bij ons aanschaffen, voor slechts € 55,- per jaar. Een geruststellende gedachte.

BMW Verlengde Garantie

Als u kiest voor een BMW, kunt u de toekomst vol vertrouwen tegemoetzien. Want met BMW Verlengde Garantie bent u aansluitend op BMW Garantie voor een periode van maximaal 3 jaar vanaf de datum van eerste toelating desgewenst verzekerd tegen onverwachte reparatiekosten – wereldwijd.

Haal- en Brengservice

Plan een werkplaatsbezoek en wij zorgen voor uw auto. Wij halen uw BMW op bij u thuis of op de zaak. Nadat we de service- en reparatiewerkzaamheden hebben uitgevoerd, brengen we de auto weer bij u terug.
U betaalt alleen voor de service die u gebruikt. Halen, brengen of beide, al dan niet gecombineerd met het bezorgen en ophalen van een huurauto. De plaatsen van halen en brengen kunnen verschillen, naar gelang u het beste uitkomt.
Wilt u gebruik maken van deze service? Dan kunt u dit bij het maken van een afspraak voor een onderhoudsbeurt doorgeven. Onze service adviseur zal u direct inlichten over de kosten van deze service.

BMW Value Service

Heldere all-in onderhoudspakketten voor BMW’s uit 2000 – 2012.

Om uw BMW in topconditie te houden is van tijd tot tijd een onderhoudsbeurt nodig. Vanzelfsprekend kijkt u daarbij kritisch naar de kosten en de uit te voeren werkzaamheden, zonder concessies te willen doen aan de kwaliteit. Daarom is er BMW Value Service: all-in onderhoudspakketten voor BMW’s geregistreerd in 2000 – 2010, met vooraf inzicht in de totaalprijs en de uit te voeren werkzaamheden.

Vanaf het moment dat u gebruik maakt van een van de voordelige all-in onderhoudspakketten, kunt u kosteloos lid worden van BMW Privileges. Wanneer u upgrade naar BMW Privileges ‘Gold’ profiteert u van nog meer extra’s en van BMW Extended Mobile Care : de pechhulpservice van BMW voor heel Europa.